Share |

homeopaatit_logo_pieni.jpg 

Homeopatia on pehmeä ja tehokas kokonaisvaltainen hoitomuoto tukemaan paranemista mitä moninaisimmissa vaivoissa, sekä loistava tapa ylläpitää terveyttä ja ennaltaehkäistä sairauksien syntymistä.

Homeopatia sopii kaikenikäisille, eikä homeopaattisilla lääkeaineilla ole haittavaikutuksia. Ne sopivat myös raskaana oleville.

Näille sivuilleni olen koonnut tietoa homeopatiasta,  toivottavasti löydät täältä vastauksia kysymyksiisi ja ehkä jopa joitain uusia oivalluksia.

Vastaanottoni sijaitsee  Helsingissä. Jos et pääse tulemaan vastaanotolle, onnistuu konsultaatio myös etäyhteyden kautta.  Voit varata ajan sivun yläkulman nettivaraus -linkistä tai puhelimitse. 

Tervetuloa!

Satu Järvilehto

Diplomihomeopaatti, SHLI Hom.

 

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke:

Tällä sivustolla annettuja tietoja ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään sairauksia.Sivun tiedot eivät korvaa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa tapahtuvaa vastaanottoa tai konsultaatiota, eikä niitä pidä tulkita lääketieteellisenä neuvona.Nämä nettisivut on tarkoitettu lisäämään tietoisuutta ja ymmärrystä homeopatiasta.