Share |

Miehet

 Monet miehet viettävät stressaavaa elämää, mutta suhtautuvat naisia huolettomammin terveyteensä. Usein miehet eivät kiinnitä huomiota varhaisiin merkkeihin siitä, että kaikki ei ole hyvin, vaan hakeutuvat hoitoon vasta kun tilanne on jo kehittynyt vakavaksi.

Perinteinen lääketiede erottaa mielen ja kehon, mutta homeopatiassa ihmistä käsitellään kokonaisuutena. Vaikkapa sydänkohtauksen riskin tiedetään kasvavan masennuksesta kärsivillä.

Homeopatialla voidaan hoitaa asiakkaita, jotka kärsivät unettomuudesta, ahdistuksesta ja muilla tavoin ilmenevästä stressistä. Kokonaisvaltaisuutensa ansiosta samalla lääkkeellä tulee hoidetuksi myös näihin liittyvät fyysiset oireet kuten esimerkiksi päänsärky, migreeni, verenpaine, iho-ongelmat tai ärtynyt paksusuoli. Eturauhasvaivoihin löytyy myös apua.

Homeopatia tarjoaa tuen haastavissa elämäntilanteissa kun hoitoon lisätään vielä hyvä ravitsemus, liikunta ja rentoutuminen.

Tapaturmissa ja urheiluvammoissa homeopatia nopeuttaa erinomaisesti paranemista ja lievittää kipuja.  Näissä käytetään yleisimmin Arnicaa, joka löytyy jo monen urheiluvalmentajan kassista. Vakavimpiinkin urehiluvammoihin löytyy sopivat homeopaattiset aineet.

Parhaan hyödyn homeopatiasta saa luomalla hoitosuhteen homepaattiin. Vastaanotolle voi tulla vaikka sillä hetkellä ei olisi mitään erityisiä ongelmia. Homeopaattinen rakennehoito on erinomaista ennaltaehkäisyä!