Share |

Naiset

Naisen elämänkaareen kuuluu useita vaiheita joissa hormonaaliset vaikutukset muuttuvat. Nämä saattavat aiheuttaa oireita. Vaihdevuosien oireiluun on tehokkaita homeopaattisia valmisteita, lisäksi ravinnolla on näissä suuri merkitys.

Runsaiden, kivulaiden tai epäsäännöllisten kuukautisten hoidossa homeopatia toimii hyvin. Se tasapainottaa kehoa kokonaisvaltaisesti ja sitä kautta myös kuukautiset normalisoituvat. Homeopatiasta on apua myös PMS-oireissa.

Kaikkeen hormonitoimintaan liittyy kilpirauhasen toiminta. Vajaatoiminta on usein taustalla vaikkapa runsaissa kuukautisissa tai uupumuksessa. Vaurioitunutta tai poistettua kilpirauhasta ei homeopatialla korvata, mutta liikatoiminnassa ja kilpirauhastulehduksessa siitä on apua.

Elämän muutoksissa ja kriisitilanteissa homeopatia auttaa ja vahvistaa kestämään ja selviytymään.

Homeopatia auttaa mm migreenissä ja päänsäryssä, kiputiloissa, erilaisissa vatsavaivoissa, allergioissa sekä masennuksessa. Tehokkaasti hoidetaan myös flunssat, vatsataudit ja muut akuutit vaivat.

Parhaan hyödyn homeopatiasta saa luomalla hoitosuhteen homepaattiin. Vastaanotolle voi tulla vaikka sillä hetkellä ei olisi mitään erityisiä ongelmia. Homeopaattinen rakennehoito on erinomaista ennaltaehkäisyä!