Share |

VASTAANOTOLLA

Ensimmäinen käynti kestää yleensä 75 minuuttia. Akuutissa tapuksessa (flunssa, vatsatauti, kuume, korvatulehdus, kasvukivut.....jne) selviämme nopeammin ja aikaa voi varata n 45 minuuttia.

Pikkulasten luokse teen myös kotikäyntejä PK-seudulla mahdollisuuksien mukaan.

Vastaanotolla haastattelun avulla löydän juuri sinulle sopivan yksilöllisen homeopaattisen lääkeaineen. Kyselen oireiden lisäksi yleisiä asioita, energiatasosta, nukkumisrytmistä, ruokahalusta, vatsan toiminnansta, työstä, ihmissuhteista, suruista, iloista, peloista yms. Kohtalaisen suuri tietomäärä on tarpeen, jotta voin erotella mikä aine sopii juuri sinun vaivaasi ja kokonaisuuteesi. 

Jos vaivasi on akuutti ja lyhytaikainen, voit odottaa sen paranevan nopeasti. Sen sijaan pitkään, mahdollisesti jo vuosia, sairastetuissa kroonisissa oireissa en lupaile nopeita ihmeitä. Tällaisissa tapauksissa paraneminen on prosessi joka etenee pienin askelin. Vastaanotolla käydään tarpeen mukaan n 6 -12 viikon välein ja olemme yhteydessä myös vastaanottojen välillä tarvittaessa. Voidaan tarvita useita lääkeaineita ja yhteistyötä hoitavan lääkärin kanssa. Usein kroonisissakin tapauksissa voidaan välittömästi huomata energiatason paraneminen!

Usein homeopaatille tuleva kroonisesti sairas ihminen on käynyt monet lääkärit, hoidot ja tutkimukset ja tuntee sairautensa läpikotaisin. Homeopaatin vastaanotolla yritetään sitten lisäksi tutustua ihmiseen läpikotaisin.

Ihan kaikkea ei homeopatiallakaan voi hoitaa. Osaan kuitenkin tarvittaessa tunnistaa sellaiset tilanteet ja ohjata sinut eteenpäin.