Share |

Asiakaskokemuksia

Kerään tänne sivuille kokemuksia asiakkailtani - laita viestiä jos olet asiakkaani ja  haluat lisätä omasi tähän. Kysyn aina etukäteen suostumuksen palautteen laittamiseksi sivuilleni, voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä.

-------------------------------------

Hei satu!

Kuulumisia: Kehityksessä on tapahtunut suuri muutos kahdessa kuukaudessa. Rutiinit sujuvat nykyään moitteetta, karjumista ja kiroamista ei juurikaan enää kuulu, ja pikkusiskokin on parhaimpina päivinä saanut jopa istua sylissä. Voi sanoa että hän on eri poika nykyään. Hymyä ja nauruakin irtoaa päivittäin. Uskomatonta että aina niin hoikka poika on selvästi alkanut pyöristyä normaalimpaan suuntaan.
Aiemmin ei olisi voinut kuvitellakaan häbeb pelaavan lautapelejä, mutta nyt hän on lyhyessä ajassa ihan omatoimisesti omaksunut monen eri lautapelin säännöt ja pelaa niitä kuin vanha tekijä ja voittaa tuon tuosta. 
Fyysinen puoli on myös kehittynyt,: hyvänä esimerkkinä se että tammikuun alussa kerhossa hän ei osannut laskea ollenkaan liukurilla. Nyt hän laskee liukurilla kerhossa pisimmälle.
Kielellinen kehitys on edennyt siten, että kertoilee ja juttelee enemmän kuin aiemmin. Nyt hän tulee saamaan lisäksi k tukea puheterapiasta.
Tässäpä tekstiä. Kiitos siis sinulle, aineet vaikuttivat oikeilta. 
Poika 5v 

-------------------------------------

Varasin ajan Satulle syyskuussa 2015, koska toivoin saavani pitkään poissa olleet kuukautiset homeopatian avulla takaisin. Tilannettani oli tutkittu moneen otteeseen hormonipoliklinikalla, josta minulle tarjottiin ratkaisuksi synteettisiä hormoneja (e-pillerit tai vaihdevuosiin käytetyt lääkkeet). Niitä en kuitenkaan halunnut syödä, koska luotin kehoni löytävän tasapainon luonnollisilla tavoilla. Taustalla ollut 10 vuoden e-pillerirupeama sekä pitkään jatkunut fyysinen ja psyykkinen stressi olivat nyt takana, ja tunsin olevani kuukautisten puuttumista lukuunottamatta täysin terve ja hyvinvoiva.

Satu suhtautui tilanteeseeni luottavaisin mielin ja määräsi minulle muutamaa homeopaattista valmistetta. Niiden myötä sain nopeasti ovulaation kaltaisia tuntemuksia, mutta kuukautisia ei kuulunut. Satu määräsi toista valmistetta, mutta tilanteeseen ei tullut muutosta. Lopulta turvauduin vielä kolmanteen valmisteeseen, mutta ennen sen aloittamista tein kaiken varalta raskaustestin. Testi näytti positiivista, mikä oli todella iloinen ja melkein uskomaton yllätys! 
Varhaisultran perusteella hedelmöittyminen oli tapahtunut noin neljä viikkoa homeopatiahoidon aloittamisen jälkeen. Nyt saan siis edelleen odotella kuukautisten alkamista, mutta tällä kertaa hyvin mieleisen syyn takia :) 
Joku voisi sanoa, että raskautumisen ajoittuminen homeopatiahoidon yhteyteen oli sattumaa, mutta itse olen täysin varma, että se oli hoidon ansioita. Kävin kaksi viikkoa ennen Satun vastaanottoaikaa gynekologilla, joka verikokeiden (LH ja FSH) sekä sisätutkimuksen perusteella totesi, etteivät kuukautiseni olisi alkamassa lähitulevaisuudessa eikä edes Terolut-kuuri niitä käynnistäisi.
Kiitos kuuluu siis Satulle ja homeopatialle. Tukihoitona käytin vyöhyketerapiaa, ja toki olin tehnyt myös itse parhaani hormonitoimintani tasapainoittamiseksi. Yhdessä tuo kokonaisuus toimi paremmin kuin osasin edes toivoa.
Nainen 31 vuotta.

--------------------------------------------------------------

Syksyllä 2009 irroitin punkin itsestäni. Iholleni ei tullut punaista renkulaa eikä muutakaan merkkiä punkin vierailusta. Syksyn aikana alkoi lihaksia ja niveliä särkemään. Edes takaisin sahaava kuume tuli tutuksi. Jatkuva voimattomuuden tunne ja väsymys oli vakituinen vieras.
Soitin terveyskeskukseen, josta arveltiin sairastavani sikainfluenssaa ja käskettiin pysymään kotona lepäämässä ja välttämään tartuttamasta muita. Kerrottuani punkista minulle sanottiin ettei oireeni johdu siitä, koska minulla ei ollut iho-oireita.
Viikon kuluttua olin jo niin väsynyt, että nukuin ympäri vuorokauden ja lähdin terveyskeskuspäivystykseen. Päivystyksessä lääkärin mielestä minulla oli virtsatieinfektio.
Ei ollut virtsanäytteen mukaan. Vaadin lääkäriltä borreliatestiä. ”Se on niin kallis testi ja teillä ei ole ollut iho-oireita, ei ole mitään syytä ottaa sitä”. En suostunut lähtemään vastaanottohuoneesta ilman lähetettä testiin. Testin tuloksen perusteella söin kuusi viikkoa antibioottia borrelioosiin.
Kuurien jälkeen sain vihdoin lähetteen infektio-osastolle, jossa määrättiin kolmeksi viikoksi vielä suonensisäinen antibioottikuuri ja kolmeksi kuukaudeksi suun kautta otettava.
Tämän jälkeen lääkärien mielestä olin parantunut borreliasta.
2010 alkuvuodesta alkoi korvatulehdus kierre, joka jatkui 2014 kevääseen asti. Söin kerran kuukaudessa antibiootin. Korvatulehdusten lisäksi sairastin useita angiinoja ja olin lähes jatkuvasti flunssassa. Joka kerta käydessäni lääkärissä kysyin voisiko tällä sairastelullani olla tekemistä borrelioosin kanssa. Aina sain kielteisen vastauksen. ”Sinut on hoidettu antibiootein”.
Kuukautiset loppuivat 2013 keväällä. Puolen vuoden päästä alkoivat öisin kuumat aallot.
Vuosi myöhemmin 2014 keväällä Naistenklinikan lääkäri totesi munasarjojeni hiipuneen ennenaikaisesti. Tämä johtuisi ”jostakin autoimmuunisairaudesta”. Samaan hengenvetoon lääkäri totesi: ”onneksi olet jo kaksi lasta tehnyt”. Sain estrogeenilääkitysresptin käteeni ja puhelinsoittoajan kolmen kuukauden päähän. Taas kerran kysyin voisiko tämä johtua borrelioosista. Ja jälleen kerran sain kielteisen vastauksen.
Päästyäni apteekin kautta kotiin olin järkyttynyt ja ymmärsin toiveeni kolmannesta lapsesta kadonneen. Olin 34 vuotias. Päivitin Facebookiin maailman loppua ennustavan päivityksen, jonka johdosta ystäväni soitti minulle. Ystäväni kertoi homeopatiasta ja pyysi minua soittamaan Satu Järvilehdolle.
Satun vastaanotolla parin tunnin aikana kävimme lävitse koko elämäni ja sairauteni.
Sain ensin otettavaksi borrelioosin hoitoon tarkoitetun homeopaattisen valmisteen, jonka jälkeen jatkoin varsinaisella rakennehoidolla.
Kaksi viikkoa myöhemmin katosi kuumat aallot. Neljän viikon päästä alkoi kuukautiset. Korvatulehdukset loppuivat kuin seinään. Myöskään flunssaa tai angiinaa ei enään tullut.
Puolen vuoden päästä Naistenklinikan lääkäri ihmetteli verikokeiden tuloksia. Tulokset olivat normaalia paremmat ikäiselleni naiselle. Kolmannen lapsen saaminen ei olisi enään vain haave, se olisi jopa mahdollista. Kuitenkin lääkäri oli minulle vihainen kuullessaan etten ollut syönyt estrogeenikorvaushoitolääkkeitäni.
Kerroin hänelle homeopatiasta ja sen vaikutuksesta terveyteeni. Lisäksi pyysin häntä mahdollisesti suosittelemaan sitä muille potilailleen. Hänen kommenttinsa oli: ” ei se mahdotonta ole”
Valitettavasti en usko hänen suosittelevan homeopatiaa potilailleen.
On sääli ettei homeopatia ja koululääketiede kävele käsikädessä toisiaan täydentäen.
Tiia Mäkiniemi

--------------------------------------------------------------

Hei

Tiedoksi, että luuntiheys on parantanut!

Lannerangassa 4 % ja reisikauloissa 2 %. Kuulemma erinomaista.

Eli jatketaan hoitoa. Tulen käymään jossakin vaiheessa.

Kiitos.

Nainen 55 v

---------------------------------------------

Haluaisin jättää muillekin tiedoksi kokemuksemme homeopaattisesta hoitomuodosta.. Odotusajan keskiultrassa todettiin lapsella laajentuneet aivokammiot, joiden vuoksi jouduimme seurantaan tyksiin. Otin yhteyttä Satu Järvilehtoon, ja ohjeiden mukaan saimme tueksi homeopaattisen aineen. Sen jälkeen ultrassa havaittiin muutoksia, ensin laajeneminen rauhoittui ja viikkojen myötä lääkärienkin suureksi hämmästykseksi muuttuivat aivan normaaliksi. Nyt meillä on terve lapsi..

Äitinä sain odotusstressiin myös Sadun kautta avun ja synnytys oli myös aivan uskomaton, ihana kokemus.. Palvelu on ollut jotain erityistä ja on pakko tuoda se esiin muidenkin tietoon.. Se on ollut aivan korvaamatonta!

Myöskin perheemme homeopaattisten kokemuksien myötä toivoisimme, että muutkin löytäisivät ammattitaitoiset homeopaatit ja avun moneen sairauteen.  Lapsemme jatkuvat korvatulehdukset ja antibioottikierteet katkesivat vasta homeopatialla ja sen löydettyämme emme ole tarvinnut yhtään antibiottikuuria.. Satunnaiset flunssat, keuhkoputkentulehdus, angiina, korvatulehdus, pissatulehdus..kaikki ovat hoituneet homeopatialla ja jatkuva ravaaminen lääkärissä on jäänyt pois. Sadulle erityiset kiitokset ja menestystä ja onnea elämääsi!!

-------------------------------------------

Maailman onnellisin 8 v tyttö , joka on kärsinyt virtsatie-infektioista ja hiivakierteestä on nyt ollut ilman kumpaakaan vaivaa helmikuusta 2013 kun kävimme ihanan Sadun vastaanotolla. Ensimmäiset lääkkeet eivät toimineet mutta vaihdon jälkeen kaikki on ollut loistavasti. Olin jo niin huolissani mutta Satu sait meidät uskomaan omiin hoitokeinoihisi ja lopputulos on ollut minulle sekä tytölle iloinen asia. Nyt taas kotona iloinen suloinen ja oman itsensä löytänyt tyttö:) ja yksi tärkeimmistä yökastelu ja päivä lirauttelut ovat jääneet kokonaan pois mistä myös tyttö hyvin iloinen.

-------------------------------------------

Kärsin kovista nivelkivuista jo kolmen vuoden ajan. Olin käynyt jo monella lääkärillä, saanut kortisonipistoksia ja kovia särkylääkkeitä. Vatsa oli huonossa kunnossa kaikista kipulääkkeistä. Kivut hävisivät kolmen kuukauden homeopaattisen hoidon jälkeen kokonaan! 

-------------------------------------------

Hei taas, 
Kirjoitan vain kiittääkseni :) Pulsatilla on tehnyt ihmeitä: väsymys on ollut poissa, olen yhä enemmän täynnä tarmoa ja migreeneitäkään ei ole ollut, vaikka olisi 'normaalisti' pitänyt. Äitini on myös saanut apua vaihdevuosivaivoihinsa siitä sekoituksesta, jonka messuilta ostin. Aivan uskomatonta!! Suurkiitos vielä sinulle ja otan varmasti taas yhteyttä, jos jotain jatkossa tulee, sillä homeopatia selvästi toimii ainakin meillä :)

---------------------------------

Hei Satu,

 

Minulla on todettu kilpirauhasen vajaatoiminta (hashimoto tyreoidiitti) v. 2009, jonka seurauksena olen ollut Thyroxin –hoidolla siitä asti. Sitä ennen olin kärsinyt vuosien ajan lukuisista hormonaalisista kuin muistakin oireista. Ja juoksin lääkäristä toiseen. Diagnoosit vaihtelivat aivan laidasta laitaan.

No, vaikka lääkitys on olemassa ja lääkärin mielestä kunnossa, ei elimistöni toiminnot palautuneet ennalleen. Aineenvaihdunta oli yhtä hidasta kuin ennenkin, migreenit vaivasivat säännöllisesti, paino vain nousi, hiukset lähtivät päästä ja olo oli väsynyt koko ajan – mikään ei oikein kiinnostanut.

 

Ensimmäisen käyntini jälkeen (marraskuu 2011) olen käyttänyt Sadun minulle ”määräämiä” homeopaattisia rakeita ja liuoksia säännöllisesti. Alun jälkeen, noin muutaman viikon kuluttua huomasin oloni olevan huomattavasti virkeämpi ja mikä parasta – minä hikoilin – ensimmäistä kertaa vuosiin. Hikoilu ei sinänsä ole mikään suuresti odotettua ja toivottua, varsinkin jos hikoilet liikaa. Mutta hikoilu saunassa ja kuntosalilla on ihan oikeasti jotain sellaista, mitä kaipasin. Migreenikin on pysynyt poissa jo puoli vuotta, eli sisällä jäytävä pelko ”koska se yllättää” on myös taakse jäänyttä elämää.

Kaiken kaikkiaan kroppani on herännyt henkiin ja olen saanut takaisin elämänilon. Ja homeopaatista ja Sadusta en ihan hevillä luovu.

Kati 

 ------------

Hei!

Olen hoidattanut sekä poikiani että itseäni Sadulla. Vaivoja on ollut monenlaisia enkä todella tiedä, kuinka kylliksi Satua näistä paranemisista ja kaikesta hyvästä kiittäisin. Vaivoja on ollut jopa sellaisia, joista en aiemmin tiennyt ihmisen voivan parantua.

Vanhempi poika sairasti paljon vauvavuotenaan. Nyt on sairastelu vähentynyt, emmekä ole tarvinneet antibiootteja enää vuoteen, mikä siis on se aika, joka on ensikäynnistämme kulunut. Lisäksi hänen atopia on parantunut samoin kuin myöhemmin alkanut laktoosi-intoleranssi. Tilapäisiin nukahtamisvaikeuksiin olemme myös saaneet apua samoin kuin haastaviin uhmakohtauksiin. Myös poikaa stressanneeseen elämänmuutokseen toi homeopatia ison rauhoittavan avun.

Pienemmän pojan koliikkivaivoihin löysin avun täältä itsehoito-osiosta. Lisäksi Sadun osaavaan hoidon avulla parani pahat ummetusvaivat, ensipäivistä lähtien jatkunut silmätulehdus, ja monet jaksamista vaatineet vaiheet (tunne-elämän ja motoriikan kehittymisestä johtuva heräily, hampaiden kivulias tulo yms.) ovat rauhoittuneet hoitojen myötä.

Omalta kohdaltani en ole tarvinnut migreenilääkkeitä nyt puoleen vuoteen, enkä särkylääkkeitä muutenkaan. Niska-hartiajumit ovat poissa, samoin kuin vuosia kiusanneet alaselän ja polvinivelten kivut. Ja elän ensimmäistä kevättä 20 vuoteen, etten ole tarvinnut siitepölyallergiaani mitenkään lääkitä. Joskus on jaksaminen ollut vaikeaa kun  poikamme ovat vasta 2v3kk ja 9kk, mutta tämän hoidon ansiosta sekin paranee ja yleensäkin mieliala on kohentunut.

Hoitosuhde on myös jatkunut käyntien jälkeen, olen aina saanut vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin jos en ole osannut valita oikeaa ainetta poikien sairastellessa jne. Lisäksi koen saaneeni aivan korvaamatonta tietoa ravitsemuksesta ja rokotteista sekä sellaista henkistä tukea, mikä auttaa jaksamaan haasteellisissakin tilanteissa.

Toivoisin, että ihmiset löytäisivät tämän hoitomuodon ja suosittelen Satua erittäin lämpimästi. Homeopatiasta kiinnostuneille vanhemmille voin myös suositella Sadun järjestämiä itsehoitokursseja.

Nina

----

Hei Satu, kävin vastaanotollasi kesäkuussa 2011, vaikeiden vaihdevuosioireiden vuoksi. Sain Sepia LM-liuosta ja se on auttanut. Otan Sepiaa tarvittaessa muutaman päivän ajan ja kuumat aallot ovat poissa. Kun aallot ovat palaamassa, otan taas muutaman päivän ajan Sepiaa ja vaivat voivat olla poissa jopa kuukausia. Kiitos, en tiedä kuinka olisin pärjännyt ilman Sepiaa. Se on auttanut myös mielialaani.

Yst. terv. Paula

---------

Jo kolmas migreenitön kuukausi meneillään, mahtavaa! Uskallan jo vähän toivoa että migreenit ovat historiaa homeopaattisen hoidon ansiosta.

Riikka

-------------------------

Suurkiitos todella tehokkaista dropeista ja avustasi, on aivan ihanaa kun joku osaa hommansa ja voi luottaa että apuja löytyy

T: Maija

-------------------------

Pulsatilla toimi taas (aina yhtä hämmästyttävää) vauva kääntyi perätilasta:

"Hei,

 Kiitos ohjeistuksestasi. En malttanut odottaa aamuun, vaan otin ensimmäisen Pulsatilla-satsin jo illalla. Viime yönä heräsin sikiön liikehdintään ja sitten tunsin ison muljahduksen vatsassa. Aamulla tarjonnantarkastus ultrassa asia varmistui: sikiö oli kääntynyt raivotarjontaan.Kerkesin ennen ultraa ottaa jo toisenkin satsin, ja vatsassa on ollut reipasta meininkiä pitkin päivää. Ei kuitenkaan mitään isompaa muljahtelua enää. Ja nyt on jo rauhallisempaa.

 Hyvin siis Pulsatilla toimi, kiitos kovasti! Jään kevein mielin odottelemaan h-hetkeä. 

 Hyvää syksyä!"

 Nainen 35v.


--------------------------

Sain kirjeesi ja tiedon, että olet muuttanut vastaanottosiAlbertinkadulle.

 Minä olen tosiaan käynyt vastaanotollasi viime vuoden aikanaja käyttänyt noita homeopaattisia lääkkeitä viimeksi synnytyksen yhteydessä marraskuussa 2011. Tuota ennen kävin vastaanotollasi myös useampia kertoja ja sain lääkkeitä muihin "vaivoihini". Koenkin saaneeni hyötyä niin noista lääkkeistä kuin vastaanottokäynneistä. Olin myös positiivisest iyllättynyt siitä, miten henkilökohtaisesti otit minut vastaan ja kävimme kokonaistilannettani tapaamisissamme läpi. Yhteydenpito myöhemmin ja kysymysten esittäminen ja niihin vastauksien saaminen näin sähköpostitse hoitui myös mielestäni kiitettävästi. Useinhan käy niin, että hoitosuhde muuttuu helposti etäiseksi ajan kanssa ja potilas saattaa jäädä yksikseen epävarmuuksineen - nyt tällaista tilannetta ei syntynyt, vaan koin saaneeni sinuun yhteyden helposti ja voivani kysyä tarvittaessa mieltäni askarruttavista kysymyksistä mm.lääkkeiden annostusten tai oireiden osalta.

 Kiitos siis sinulle! Käännyn varmasti mielelläni sinunpuoleesi jatkossakin, kun tarvetta tulee! Nyt opettelemme arkea 2,5 kuukaudenikäisen tyttäreni kanssa!

 Mukavaa talven jatkoa sinulle! mari


----------------------------

 

Buddy koira Texasista oli saanut syöpädiagnoosin, ohjasin Juhanin viemään koiran paikalliselle homeopaatille. Jos en osaa auttaa, niin yleensä löydän jonkun joka osaa :)

Hei  Satu,

Ensiksi Buddyn silmatarkastus oli tanaan ja todettiin etta paineet on loistavat ja silmatipat voi lopettaa.

 Toisekseen olimme tanaan Holistic Homeopaattisen Elainlaakarin vastaanotolla kun oli sovittu etta ensimmaisen kaynnin jalkeen aloitetaan ne uudet ruoat ja homeopaattiset laakkeet sun muuta, ja valitarkastus olisi 2 viikon kuluttua, eli tanaan.

Joseph Kincaid totesi etta Buddy nayttaa olevan eri kaveri ja sanoi etta vaikuttaa silta etta han tulee tuosta kuntoon. Han paatti etta jatketaan samoilla laakkeilla ja ruoilla kuin taman 2 viikon ajan ja pyysi tulemaan uusintatarkastukseen 2 kuukauden kuluttua, joten nyt todella nayttaa etta Buddy saattaa pelastua tastakin jutusta.

 Viela sinulle SUURKIITOKSET  JA  BUDDYLTA LENTOPUSUT  KUN  OTIT TAMAN  NIIN  VAKAVASTI JA  NAYTAT  PELASTANEEN BUDDYN  ELAMAN. Buddy ja Juhani,Texas

----------------------------

 Hei!

 

Toin Mikon 2v vastaanotollesi syyskuussa kun hän oli juuri aloittanut kolmannen antibioottikuurin, Korvatulehdus tuli aina kun kuuri loppui. Sain homeopaattiset lääkkeet ja tarkat ohjeet, sain myös nopeasti vastauksia kun oli kysyttävää, joten uskalsin luottaa hoitoon !

Mikko on ollut nyt ihan terve siitä asti, vaikka on aloittanut tammikuussa tarhan ja siellä on kokoajan joku kipeänä.

Kiitos! Tulen homeopaatille jatkossakin, jos tulee tarvetta!

- Nina

----------------------------

 

En tiedä miten kiittäisin!!!! Saara 4v on alkanut nukkumaan kokonaisia öitä, viimeinkin!

- Annika

 

---------------------------

Ensimmäinen kokemukseni homeopatiasta oli häkellyttävä! Kävin Sadun vastaanotolla joulukuussa kaverin suosituksesta hakemassa apua pitkään jatkuneeseen poskiontelon tulehdukseen. Takana useampi lääkekuuri ja punkteeraus. Haastattelussa käytiin läpi koko elämä ja kaikki vaivat. Tunsin, että  joku  tosiaanhalusi tietää mitä minulle kuuluu. 

Ensimmäinen lääke ei auttanut. Sain postissa toisen,  ja sillä lähti monen vuoden limaisuus ja räkäisyys sekä lisäksi vatsavaivat, joiden kanssa olen niin oppinut elämään että en edes muista koska niitä ei olisi ollut.

Sain myös mukaani lääkkeen lapsen hampaiden tuloon siinä samalla vastaanotolla!

Tätä siis on kokonaisvaltainen hoito käytännössä!

- Marianne