Share |

Satu Järvilehto

satukuva_rajattu.jpg

Tutustuin homeopatiaan ensimmäisen kerran 90-luvun alkupuolella, kun asuin Ranskassa pienen esikoistyttäreni kanssa. Paikallinen lääkäri antoi korvatulehdukseen homeopaattisia lääk

keitä, vasta jos ne eivät auttaneet, käytettiin antibiootteja. Siihen jäi korvatulehduskierre, eikä sen koommin antibiootteja tarvittu. Kun itse sairastuin kilpirauhastulehdukseen, jonka sa

 Vuonna 2016 suoritin loppuun kolmevuotisen jatkokoulusohjelman Dynamis School for Advanced Homeopathic Studies - koulussa. nottiin olevan parantumaton, päädyin suomessa homeopaatin vastaanotolle. Tästä alkoi kiinnostus homeopatiaan, joka jatkuu edelleen.  Aloin opiskelemaan homeopatiaa vuonna 2002 Kairon Instituutissa, josta siirryin jatkamaan Suomen Homeopaattisen Lääketieteen Instituuttiin ja sieltä valmistuin Klassiseksi Homeopaatiksi vuonna 2009. Olen valmistumisesta asti toiminut päätoimisena homeopaattina Helsingissä.

Olen ollut Suomen Homeopaatit Ry:n hallituksen puheenjohtaja vuosina 2014-2016 ja

Suomen Homeopaatit Ry:n edustaja European Central Council of Homeopaths -keskusjärjestössä vuosina 2016-2019.

 Tällä hetkellä pidän taukoa vastaanottotyöstä syksyyn 2021 asti. Opetan homeopatiaa Tampereen homeopatiaopistossa ja kirjoitan loppuvuodesta ilmestyvää kirjaa naisten hormonitoiminnan tasapainottamisesta luontaisin keinoin. 

 Olen kirjoittanut keväällä 2021 ilmestyneen "Lapsiperheen käsikirja" - kirjan sekä yhdessä kollegani Katja Rikalan kanssa syksyllä 2019 ilmestyneen "Homeopatia - opas luonnolliseen terveyteen" -kirjan (Read Me).

Miina Savolainenmiinakuvarajattu.jpg

Ensikosketukseni homeopatiaan oli jo lapsena, kun äitini vei minut vastaanotolle itsepäisen ihottuman vuoksi. Ihottuma parani viikossa ja siinä samalla kiinnostuksen siemen homeopatiaa kohtaan oli istutettu. Siitä lähtien homeopatia on ollut osana perheeni kokonaisvaltaista terveydenhoitoa. Molemmat lapsemme olen hoitanut homeopatialla vauva-ajasta alkaen, kuopuksen jo ennen hänen syntymäänsä.

Otan vastaan asiakkaita yhteistyössä Satun kanssa Homeopatiakeskus 10M:ssä Albertinkadulla Helsingin keskustassa, sekä etänä. Homeopatia on intohimoni ja jokainen asiakastapaus on kiehtova. Vastaanotolla keskityn ennen kaikkea asiakkaan kiireettömään kuuntelemiseen ja yksilöllisen oirekuvan havainnointiin. Monesti asiakas toteaa jo heti haastattelun päätteeksi sen olleen parantava ja hoitava kokemus. Hoidan mielelläni kaikenikäisiä asiakkaita vauvasta vaariin.

Valmistuin klassiseksi homeopaatiksi vuonna 2019 Helsingin Transformational School of Homeopathysta. Vuosina 2016-2019 olin Suomen Homeopaatit ry:n hallituksessa opiskelijoiden edustajana, sekä sihteerinä.

Miikkael Reiman 

miikkael_rajattu_kasvot.jpg

Valmistun homeopaatiksi kesällä 2021 Helsingissä sijaitsevasta Transformational School of Homeopathysta. Olen tehnyt asiakastyötä koko opiskeluni ajan yhteistyössä upeiden ja taitavien opettajieni kanssa.

Minulle tärkeää on jokainen kohtaaminen, läsnäolo ja yksilöllinen hoito.

Olen 42-vuotias viiden vauhdikkaan pojan isä. Vastaanottoni sijaitsee Lannevedellä, 50 km Jyväskylästä Kokkolan suuntaan. Vastaanotto myös etäyhteydellä.

Milla Linden 

Olen valmistunut klassiseksi homeopaatiksi vuonna 2018 Helsingin Transformational School of Homeopathy:sta. Nelivuotiset opiskelut pitivät sisällään myös peruslääketiedettä anatomian ja fysiologian, sekä tautiopin osalta. Valmistumisen jälkeen olen vuosittain käynyt täydennyskoulutuksissa ja luen paljon sekä lääketieteen, että homeopatian julkaisuja.

Teini-ikäisenä haaveilin psykologian opinnoista, mutta tänä päivänä olen onnellinen, että lähdin opiskelemaan homeopaatiksi, sillä näin pystyn auttamaan asiakkaitani kokonaisvaltaisemmin.

Työhistoriani on enimmäkseen kaupan alalta ennen homeopaatin uraa, joten asiakaspalvelu ja ihmisten kanssa toimiminen on ollut aina lähellä sydäntä.

Vuonna 2005 syntynyt lapseni on opettanut minulle paljon. Hänen myötä on ADHD, Asperger piirteisyys ja autisminkirjo tullut tutuksi. Kaikki niihin liittyvät haasteet ja pulmat, joita lapset ja aikuiset kohtaavat elämässään on erityinen kiinnostuksen kohteeni ja jatkuva opiskelun ja tutkimisen kohde. Olen todennut homeopatian auttavan merkittävästi sekä omaa lastani, että muita hoitamiani lapsia, jotka ovat autismin kirjolla.

Olen käytännön työssä huomannut, että luonto on ympäristönä mahtava paikka vastaanotolle. Varsinkin vilkkaampien lapsiasiakkaiden kohdalla on mukava huomata kuinka lapsi jaksaa paremmin pitkän ensikonsultaation, kun saa sen aikana puuhastella omiaan vanhemman kertoessa lapsen asioista kaikessa rauhassa.

Olen äärimmäisen kiinnostunut tutkimaan käytännön tasolla, miten homeopatia vaikuttaa erilaisten sairauksien hoitoon ja minulla onkin jatkuvasti meneillään jokin kokemusperäinen kartoitus erilaisten sairauksien osalta. Tällä hetkellä kokoan kartoitusta vuoden mittaiselta jaksolta jossa seurattiin kuinka fibromyalgian oireita saadaan aisoihin homeopaattisella rakennehoidolla. Muita erityisiä kiinnostuksen kohteita minulle ovat homeoireilevat, sekä väsymysoireyhtymästä (CFS) kärsivät henkilöt.